Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel woninginterieurspecialist in regio Goirle

Gemakkelijk en stijlvol

Gemak en stijl komen samen in onze elektrisch bedienbare raamdecoratiesystemen. Ontdek de moeiteloze elegantie van het op afstand bedienen van je raambekleding, met een druk op de knop. Of je nu op zoek bent naar privacy, lichtregulering of gewoon een vleugje luxe wilt toevoegen aan je interieur, onze geavanceerde systemen bieden de oplossing. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek de showroom
Mooi en moeiteloos

Met een simpele druk op de knop transformeer je de sfeer en functionaliteit van elke ruimte in je huis. Geen gedoe meer met koorden of het handmatig openen en sluiten van gordijnen of jaloezieën. Met onze geavanceerde technologieën geniet je van een naadloze en soepele bediening, waarbij elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Of je nu kiest voor het creëren van een intieme ambiance, het reguleren van natuurlijk licht of het beschermen van je privacy, onze elektrisch bedienbare raamdecoratie systemen maken het mogelijk.

De mogelijkheden van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie is ook ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit. Bovendien is het de perfecte oplossing voor diegenen die voor langere tijd van huis zijn, zoals tijdens de zomervakantie. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos en evolueren in hoog tempo.

Automatisch voor elkaar

Nog een stap verder gaan op het gebied van elektrische bediening? Bij De Jong Wonen & Slapen in Goirle hebben we een complete opstelling met uitgebreide mogelijkheden om je huis te automatiseren. Met slechts één druk op een programma kun je je huis voorbereiden op de ochtend: het bed gaat omhoog en de gordijnen openen zich. En als je 's avonds gezellig met je partner op de bank zit, kun je een romantisch scenario creëren: de gordijnen sluiten zich en het licht wordt gedimd. Jij bepaalt zelf wat je precies instelt, en hebt volledige controle over de sfeer in je huis.

Elektrische bediening kopen bij De Jong Wonen & Slapen

Bezoek onze showroom