Elektrische raamdecoratie bij De Jong Wonen en Slapen

Elektrische raamdecoratie bij De Jong Wonen en Slapen

✔ Persoonlijk advies  ✔ Demonstraties  ✔ Uitgebreide uitleg

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. De Jong Wonen en Slapen is in de regio Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Diessen specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van elektrische bediening? Kom langs in onze winkel.

Moeiteloos mooi, met elektrische raamdecoratie

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan!

De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

Bepaal met een app op je telefoon precies de lichtinval en sfeer die je op dat moment wil neerzetten. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde 'scenes' of 'scenario's' in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat 's ochtends de raamdecoratie op een bepaald tijdstip open gaat: tijd om op te staan!

De mogelijkheden van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie is lekker gemakkelijk, maar ook ideaal voor mensen die wat minder mobiel zijn. Ook is het ideaal als je voor een langere tijd van huis bent, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie. 

De mogelijkheden zijn ontelbaar en volgen elkaar in hoog tempo. Bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle demonstreren wij graag de mogelijkheden van elektrische bediening en geven wij graag advies gericht op jouw persoonlijke woonsituatie. Kom langs in onze winkel en we praten je uitgebreid bij over de mogelijkheden. 

Elektische bediening

Een stapje verder qua elektrische bediening? Bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle staat een complete opstelling met meer mogelijkheden om je huis te automatiseren.

Met een druk op een programma, maakt het huis zich klaar voor de ochtend, het bed gaat omhoog en de gordijnen gaan open. En zit je 's avonds met z'n tweeën op de bank, kun je een romantisch scenario in werking zetten: de gordijnen gaan dicht en het licht wordt gedimd. Wat je precies instelt, bepaal je helemaal zelf.

Benieuwd geworden? Kom eens langs bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle om de opstelling zelf met de tablet te bedienen. Ervaar het gemak van domotica in je huis.

De grote merken van De Jong Wonen en Slapen

Bij De Jong Wonen en Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook