De Jong Wonen en Slapen adviseert en realiseert als het gaat om slaapcomfort

Op zoek naar een nieuw bed? Advies nodig over het kussen dat het beste bij je past? Wij hebben je antwoord!

Alles over slapen

Slaapcomfort is niet te onderschatten: de kwaliteit van je nachtrust kan je dag bepalen! Dat weten wij bij De Jong Wonen en Slapen maar al te goed. Daarom streven wij met kwaliteitsproducten én het best mogelijke advies naar het realiseren van jouw perfecte nacht.

Met een uitgebreid assortiment aan bedden, bedbodems, matrassen, dekbedden, kussens, bedlinnen en linnenkasten zijn wij uw aanspreekpunt in Goirle op het gebied van slapen.Alleen de beste merken

Wij werken alleen met de beste merken, waaronder Auping, Tempur en Norma. Alleen zo kunnen we jouw die perfecte nachtrust bezorgen.

Auping

Auping staat bekend om hun unieke designs en heerlijke ligcomfort. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de producten van Auping lang meegaan. Een goede investering van uw nachtrust!

Lees meer over Auping

Tempur

Naast de mooie designs van de bedden van Tempur staat dit merk vooral bekend om zijn ergonomische slaapervaring. De matrassen geven je bijna het gevoel dat je zweeft. Dit geeft je een heerlijke, lichte slaapervaring!

Lees meer over Tempur

Norma

Norma onderscheidt zich door hun bijzondere combispringvering. Dit is een combinatie van een schuimmatras met een pocketveer. Daardoor zijn deze matrassen goed ventilerend en hebben ze een stabiele lig. Speciaal voor de mensen die tijdens hun nachtrust steviger willen liggen.


Maak kennis met De Jong Wonen en Slapen

De Jong Wonen en Slapen is met plezier uw adviseur op het gebied van wonen en slapen! Met gedreven vakmensen; een ruime keus en alle aandacht voor uw wensen. Het team van De Jong Wonen en Slapen levert op alle vlakken kwaliteit. Het zijn echte meedenkers die je een eerlijk en persoonlijk advies geven. Ook de nazorg is uitstekend geregeld. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van jouw aankoop.

Wil je advies over jouw slaapoplossing? We denken graag met je mee!


Maak een afspraak