De Jong Wonen en Slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

De Jong Wonen en Slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om wonen en slapen

De Jong Wonen en Slapen is met plezier je adviseur op het gebied van wonen en slapen! Met gedreven vakmensen; een ruime keus en alle aandacht voor jouw wensen. Het team van De Jong Wonen en Slapen levert op alle vlakken kwaliteit. Het zijn echte meedenkers die je een eerlijk en persoonlijk advies geven. Ook de nazorg is uitstekend geregeld. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van jouw aankoop.Maak een afspraak

Wonen en slapen bij De Jong Wonen en Slapen

Met een aansprekende collectie in vloerbedekking en raambedekking heb je de keus uit voornamelijk gerenommeerde merken. Daarbij zijn er ook budgetvriendelijke oplossingen. Het uitgangspunt is: een breed assortiment en maatwerkoplossingen.

Goed slapen betekent fit opstaan. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat je slaapkamer 100% naar jouw zin is. Ben je op zoek naar een compleet slaapkamerinterieur; naar accessoires of wil je een goed advies voor een comfortabel matras? Loop eens binnen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

De grote merken van De Jong Wonen en Slapen

Bij De Jong Wonen en Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Auping
Tempur
Vandyck
Silvana
A House of Happiness
Holland Haag
Vadain
Forbo
Moduleo