Tempur

Tempur bedden, matrassen en kussen kun je kopen bij De Jong Wonen en Slapen in de regio Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Diessen

Ontdek de collectie

Stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapomgeving met Tempur

Tempur bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle.

Tempur bedden en bedbodems bij in de regio Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Diessen

De bedden van Tempur zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een Tempur bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

Tempur matrassen in Goirle

Tempur matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een Tempur Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De Tempur Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de Tempur Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een Tempur Sensation. Beleef het bij De Jong Wonen en Slapen!

Tempur kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. Tempur heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. Tempur Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een Tempur Comfort kussen.

Tempur comfortproducten

test

Comfort is het sleutelwoord voor alle Tempur producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle.

De Tempur collectie bij De Jong Wonen en Slapen

interieuradvies

De Jong Wonen en Slapen, jouw Tempur specialist in de regio Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Diessen.

De Jong Wonen en Slapen is dé Tempur specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Tempur bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Goirle naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Tempur bij De Jong Wonen en Slapen in de regio Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Diessen

Bedden en bedbodems
Matrassen
Hoofdkussens
Zitkussens
Beddengoed
Reiscomfortproducten
Toppers

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook