Blog

Gordijnen per woonstijl

Een fijne sfeer in huis is belangrijk om je op je gemak te voelen. Overdag wil je veel daglicht binnen laten om optimaal gebruik te kunnen maken van je woning. Terwijl je 's avonds naar meer privacy op zoek bent, om tot rust te komen. De juiste gordijnen helpen daarbij. Maar, wat voor soort gordijnen passen het beste bij jouw woonstijl? De opties lijken soms oneindig. Daarom geven we je graag inspiratie voor jouw nieuwe gordijnen. Liever behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan vooral langs bij ons in de winkel!

New Classic
Combineer jij graag het mooie van vroeger met het moderne van nu? Klassieke meubels gaan hand in hand met moderne gordijnen. Jouw woning is je heilige plek. Hier ontvang je je gasten en plof je op de bank na een drukke dag werken. Daarom wil je in je woning een warm en huiselijk gevoel aanbrengen. Semi-transparante gordijnen in een gekleurde tint zijn hiervoor gemaakt.

Modern Minimal
Ben je fan van een minimalistisch interieur? Dan is het belangrijk dat je de contouren van jouw woning basic, strak en clean houdt. Gebruik gordijnen met een subtiel patroon, in een aardetint. Laat op deze manier de echt belangrijke meubels en accessoires in jouw woning goed tot hun recht komen.

Happy Young
Jouw woning is een regenboog aan kleuren. Overal waar je gaat en staat, springt er een meubelstuk in het oogveld en daar word je blij van. Je raakt nooit uitgekeken en dat houdt je energiek. Laat je creativiteit ook terugkomen in de gordijnen. Deze wil je het liefst net zo kleurrijk als de rest van je woning. Een overgordijn in knalpaars, vuurrood of een hele felle kleur geel is perfect. Of kies bijvoorbeeld voor een gordijn van Artelux met een kleurrijke bloemenprint.

Soft Industrial
Wil je een woning die vooral stijlvol, stoer en toch gezellig is? Maak gebruik van kleurcontrasten in je woning. Een tapijt in een lichte kleur met een gordijn in een donkere kleur geeft body aan je woning!

Pure Natural
Wil je de natuur naar binnen halen? Kies dan voor lichte, aardse tinten. Luchtige crème kleurige stoffen in verschillende tinten geven jouw huis een natuurlijke uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beige inbetween gordijnen van Artelux.

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.