Merk logo

BINNEN bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of fraaie raamdecoratie? Kom dan eens binnen bij BINNEN®! Deze sfeervolle alles-onder-één- dak woonwinkel biedt je niet alleen een compleet en veelzijdig assortiment, maar ook de allerbeste service. Ervaar het zelf bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle.

Image slide
Pure inspiratie bij het vinden van je eigen woonstijl!
Maak een afspraak met De Jong Wonen en Slapen
Maak direct een afspraak
Image slide
De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt
bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle
Image slide
Ruime keuze uit de grote merken of ons eigen BINNEN® label
bij De Jong Wonen en Slapen in Goirle
Maak direct een afspraak
  1. Home breadcrumb
  2. Modules breadcrumb
  3. Binnen

Geef je ramen een mooi nieuw gezicht met de gordijnen van BINNEN

Met nieuwe raamdecoratie zoals gordijnen, breng je direct meer sfeer in je interieur. Onze speciaal geselecteerde BINNEN® Label gordijnencollectie biedt je een ruime keuze om je eigen smaak te laten spreken. Van luchtige inbetweens tot zwaar velours, van vrolijke dessins tot klassieke prints, van trendy tot behouden. Daarnaast kun je een keuze maken uit ons kleurrijke aanbod van exclusieve merken. Bij BINNEN® vind je altijd de raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.


Neem contact op met De Jong Wonen en Slapen voor meer informatie

Vloeren van BINNEN maken het verschil

Een mooie en duurzame vloer biedt meer sfeer, meer leefcomfort en het is nog gezonder voor je ook! Het vloeroppervlak bepaalt namelijk voor een belangrijk deel het leefklimaat. Kies dus stap voor stap voor de juiste vloer of vloerbedekking. De Jong Wonen en Slapen in de regio Goirle verrast jou graag met de verschillende mogelijkheden.Blij met binnenzonwering van BINNEN

De ramen in je woning zijn heel belangrijk voor de sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Met je keuze voor de raamdecoratie bepaal je de mate waarin je deze lichtval wilt kunnen bijsturen. Van trendy tot tijdloos: voor iedere interieurstijl is er binnenzonwering die perfect past in jouw totaalplaatje. Met een bies in een andere kleur geef je je zonwering een persoonlijk tintje. En met houten jaloezieën creëer je warmte en sfeer. Zo is je zonwering niet alleen functioneel, maar ook bijzonder decoratief.


Maak een afspraak met De Jong Wonen en Slapen

Service en garantie

Meten, montage en een schone oplevering is voor ons vanzelfsprekend. Maar er is ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kamer uit- en ook weer in te laten ruimen. En ook na je aankoop staan we altijd voor je klaar.


Advies bij je thuis

We komen graag bij je thuis want daar zien we in de praktijk hoe jij woont en kunnen we een passend woonadvies voor je maken.


Eigen stoffeerders

De zekerheid dat je met een vakman te maken hebt; wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van het beoogde eindresultaat.


Klik hier voor meer informatie over BINNEN